Noordwest-Scheepsservice is door VETUS erkend voor het ONDER GARANTIE uitvoeren van reparatie- & servicewerkzaamheden. NoordWest-Scheepsservice Nescio

Poetsmiddelen bestellen

Onderstaand treft u een overzicht van de poetsmiddelen die u via NoordWest Scheepsservice kunt bestellen. U kunt artikelen bestellen via een e-mail.

ACID WASH

Acid Wash is een sterk geconcentreerde, zure reiniger.Door de viscose samenstelling kan het product makkelijk aangebracht worden en goed inwerken op het vervuilde oppervlak. Zeer geschikt product om bruine/ gele vaaraanslag op de romp te verwijderen. Geschikt voor gelcoats, metaal en geverfde oppervlakken. Niet gebruiken op aluminium boten en gegalvaniseerde oppervlakken.

Inhoud: 1 liter
€16,00

ALL ROUND CLEANER

De All Round Cleaner is een sterk geconcentreerde bootreiniger. Het verwijdert moeiteloos vuil, olie en vet van polyester, metaal en geschilderde oppervlakken. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, vuil en zwarte strepen, roet en zoutaanslag.

Inhoud: 1 liter
€13,50

SPLASH SHAMPOO

Splash Shampoo is een reinigende bootshampoo met wax. Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de buitenkant van de boot. Geeft na het afspoelen een diepglanzend, waterafstotend resultaat. Splash Shampoo is ideaal voor dagelijkse reiniging.

Inhoud: 1 liter
€10,50

INTERIOR CLEANER

Interior Cleaner is een geconcentreerd reinigingsproduct voor het reinigen van de binnenkant van de boot. Zeer geschikt voor het reinigen van stoelbekleding, zitkussens, nicotine aanslag, vet en sterk vuil. Het product laat na het opdrogen geen witte resten na en is veilig in gebruik.

Inhoud: 500 ml
€10,50

INTERIOR DRESSING

Interior Dressing is een reinigings- en beschermingslotion speciaal ontwikkeld voor het opfrissen van het interieur van de boot. Het product is uitermate geschikt voor allerlei soorten kunststof, hout en instrumentenpanelen. Het product is niet vet en geeft een originele, zijdematte glans.

Inhoud: 500 ml
€13,50

CRYSTAL GLASS

Crystal Glass is een sterk geconcentreerd product, geschikt voor het snel en grondig reinigen van glas. Het product laat een diepe glans achter. Tevens geschikt voor het reinigen van licht vervuilde oppervlakken in het interieur. Streeploos resultaat!

Inhoud: 500 ml
€8,50

REFLEX POLISH

Reflex Polish is een unieke combinatie van cleaner en wax. Het heeft een licht polijstende reinigende werking en beschermd alle oppervlakken in één handeling. Zorgt voor een diepe, duurzame glans en beschermt tegen zonlicht, zout, water, vuil, vet en olie. Veilig te gebruiken op gelcoats, metaal en gelakte oppervlakken. De Reflex Polish is zowel met de hand als met een machine te verwerken.

Inhoud: 500 ml
€16,50

MEDIUM GLOSS RENOVATOR

Medium Gloss Renovator is een speciaal voor boten ontwikkelde formule. Verwijdert lichte krasjes en herstelt de glans op gelcoat en gelakte oppervlakken. Het heeft een mild polijstende werking en is zowel met de hand als met een polijstmachine te verwerken. Voor extra glans en bescherming het oppervlak nabehandelen met Yachtec Reflex Polish of UV15-Wax.

Inhoud: 500 ml
€19,50

HEAVY GLOSS RENOVATOR

Heavy Gloss Renovator is een sterke polijst-emulsie die speciaal voor boten is ontwikkeld. Verwijdert oxidatie, diepe krasjes, kalkaanslag en verkleuring op gelcoat en gelakte oppervlakken. Door de unieke formule geeft het product een snel en hoogglanzend resultaat. Speciale smeermiddelen voorkomen uitdroging tijdens de applicatie. Is zowel met de hand als met een polijstmachine te verwerken. Voor extra glans en bescherming het oppervlak nabehandelen met Yachtec Reflex Polish of UV15-Wax.

Inhoud: 500 ml
€23,50

UV15-WAX

UV15- Wax is gebaseerd op een moleculaire verbinding van harde, natuurlijke wassoorten en van speciaal op polymeer gebaseerde beschermingsproducten. De unieke samenstelling resulteert in een diepe glans met een langdurige UV-bescherming. Speciaal ontwikkeld voor gelcoat, metaal en gelakte oppervlakken. Het beschermt boten tegen zonlicht en houdt witte gelcoats langer wit. De UV15-Wax formule is snel en gemakkelijk te gebruiken.

Inhoud: 500 ml
€23,50

MICROVEZELDOEKJE ROZE

Kwalitatieve, hoogwaardige microvezeldoek. Bij uitstek geschikt voor uitpoetsen. Door de unieke wafelstructuur neemt deze doek alle poetsresten gemakkelijk weg. Krast niet. De microvezel doek is tevens in een lichtere kwaliteit verkrijgbaar.